Celeb

Lotfi Begi Dubaiban pihent családjával

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.06 | 13:25

A zenész turnéja március közepén indul és egészen októberig be van táblázva, ezért családjával elutaztak, hogy feltöltődjenek és csak egymásra figyelhessenek.

„Sűrű lesz a megjelenések sora, minden hónapban új dallal jelentkezem, amelyek között lesznek nem várt, különleges kollaborációk és a foci VB-re is készülünk. A turné március közepén startol, egészen október végéig tele van a naptárunk, az összes fesztiválon ott leszünk, keresztül-kasul járjuk majd az országot, valamint a határon túli fesztiválokra is ellátogatunk.

Ezért utaztunk most el a családdal, hiszen nyáron nem lesz lehetőségem több napra elmenni. Dubaiban töltöttünk el néhány fantasztikus napot, feltöltöttük az aksikat: a gyerekek apából töltekeztek, én pedig belőlük. A Dubai Safari Parkba is ellátogattunk, ami szintén nagy élmény volt. A nyarat egyébként úgy szoktuk megoldani, hogy lemegyünk a Balatonra, és onnan járok fellépni” – mesélte Lotfi Begi.

A zenész egy számára nagyon fontos koncertre is készül: az Edda jubileumi buliján lép majd fel, amellyel gyermekkori álma válik valóra. „Megtisztelő, hogy meghívást kaptam az 50. születésnapi koncertjükre, amelyen az Álmodtam egy világot magamnak  című dalt adjuk majd elő abban a verzióban, amelyet közösen készítettünk. Nagy dolognak tartom, hogy együtt léphetek fel azokkal a zenészekkel, akiknek annak idején a kazettáját hallgattam és akiknek a posztere a gyerekszobám falán lógott. Már a próba is megható volt, az érzés pedig minden bizonnyal a koncerten hatványozódik majd.

Egyébként a nemrégiben megjelent Éjjel érkezem című Edda feldolgozást is nagyon szereti a közönség, örülünk, hogy sikerült átmenteni a fiatalabb korosztálynak azt, amit az Edda 1986-ban írt. Nem egy átlagos feldolgozásról van szó, ugyanis modern hangszerelés és az új verze Curtis által, új köntösbe bújtatta a dalt. Ilyenkor nehéz úgy hozzá nyúlni – pláne, egy ilyen klasszikus szerzeményhez –, hogy ne sérüljön és megmaradjon a rajongók dalhoz kötődő érzése, de szerintem sikerült a legjobbat kihozni belőle”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló