Sztárok

Íme, Szécsi Pál titka, amiről még a családja sem tudott…

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.07 | 16:00

Az énekes és a színésznő szerelme mindössze tíz hónapig tartott, az sem volt felhőtlen. Ám közben fontos dolog történt...

50 év után a titok, amit Szécsi Pál barátja, Dévényi Tibor őrzött, végre napvilágra került. A Blikknek adott interjújában elárulta azt a részletet, amelyről eddig senki sem tudott: Szécsi Pál és nagy szerelme, a 12 évvel idősebb gyönyörű színésznő, Domján Edit titokban összeházasodtak.

Fotó: Fortepan/Szalay Zoltán

 Pénteken együtt voltak, aztán szombaton reggel felhívott Pali, majd lezserül megkérdezte, mit csinálok délben. Azt hittem, valami utolsó pillanatos fellepésről van szó. De a következőt közölte: „Megnősülök, gyere az esküvőmre, csak hárman leszünk, az Aradszky, te meg én”.

 

– így invitálta barátját az esküvőre, aki ezáltal személyes tanúja lehetett annak, ahogy két kiemelkedő ikon egybekel Pestszentlőrincen, egy házasságkötő-teremben.

Szerelmük tíz hónapját felhőtlen boldogság nem jellemezte, mivel a színésznő teherbe esett Szécsi Páltól, ám elvetette a gyermeket. Az énekes környezetében sem nézték jó szemmel a kapcsolatukat, és nyíltan kifejezték ellenszenvüket Domján Edit iránt. Domján Edit végül 1972-ben vetett véget életének, Szécsi Pál nem bírt már el ekkora terhet, és 1974-ben követte őt.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló