Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

Járai Máté bevallotta: biszexuális és férfiakkal is ágyba szokott bújni

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.11 | 09:50
  • trendindex: 2

Járai Máté nem titkolja tovább, férfiakkal is ágyba bújik.

A Nyerő páros műsorában az egész ország előtt felvállalták, hogy nyitott házasságban élnek. A játék után azonban letörölték magukat az összes társkereső oldalról, ahol párban és külön-külön is regisztrálva voltak, és a szexuális felajánlásokra sem mondtak nemet. Kiderült például az is, hogy párját, Kírát egyáltalán nem zavarja, ha Mátét férfival látja együtt, inkább ő is beszáll az édes hármasba.

Sokszor nem kerestem ezeket a lehetőségeket, hanem adódtak. Kírával felmentünk egy társkereső oldalra, ahol kiderült, nagyon szívesen csatlakozik egy fiú, aki nem csak a lány, a fiú örömére is tesz

árulta el, és egy történetet is megosztott, hogy egy hármas szex alkalmával, ahol két fiú és egy lány felállás volt, Kíra elvesztette az eszméletét, és az ágy mellett hagyott Káma szútrára hasalt rá. Tehát, mint azt el is mondta, a párját sosem zavarta, hogy Mátét a férfiak sem hagyják hidegen az ágyban.

Kapcsolatuk előtt is volt dolga más pasikkal, és Kíra előtt ez sosem volt titok. A színész az elfogadást keresi a magánéletben és a széles társadalomban is.

A Blikknek azt mondta, mindenkinek a magánügye, kivel bújik össze a hálószobában, de amíg hazánkban nem elfogadott például egy meleg kapcsolat, ismert emberként neki kötelessége felvállalni.

Számomra nagyon fontos az elfogadás és az önazonosság. Hosszú út vezetett idáig, óriási harcaim voltak, de most már minden témáról tudok beszélni, ami tabutéma: ilyen, hogy biszexuális vagyok

 mondta el a lapnak Máté, aki szerint baj, ha egy világjárvány után és egy háború közepén még mindig az a téma, kinek ki a partnere.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.