Sztárok

Most megtudhatod a 80 éves Mick Jagger szépségtitkait!

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.11 | 12:20

Mick Jaggert tornásznak?! Igazán kár lett volna érte!

Mick Jagger édesapja tornász és testnevelő tanár volt. Annak ellenére, hogy szülei szerették volna, ha ugyanezt a pályát választja, Micket már gyermekként is kizárólag a zene érdekelte. Az 1950-es évek közepén egy garázszenekarban kezdett el játszani, majd számos zenei együttműködés és lelkes próbálkozás után 1962-ben hivatalosan megalakult a The Rolling Stones, a többi pedig már történelem.

A ma már 80 éves Mick Jagger továbbra is kiváló formában van, és ennek érdekében keményen dolgozik, a testmozgást az énekes máig komolyan veszi: balettórákat vesz igénybe az egyensúlyérzéke fejlesztése érdekében, jógázik és pilatesre jár. Turnéi során rendszeresen futópadon fut, folyamatos színpadi dinamizmusához.

Jagger ma már minimálisra csökkentette az alkoholfogyasztását és elhagyta a tudatmódosító szereket. Az egészségére rendkívül odafigyel. Bár sokat eszik, gondosan válogatja meg az étrendjét. Superjuice-okat fogyaszt és különböző vitaminokat szed, beleértve az A-, C-, D- és E-vitamint, valamint csukamájolajat, ginzenget és ginkgo bilobát. Alvását sem hanyagolja el, minden este 11 óráig igyekszik ágyban lenni. Az énekes nemcsak az általános egészségére, hanem arcbőré hidratálására és fiatalos megjelenésére is odafigyel. Arcápolási rutinja van, melyben ugyanolyan fontosak az elérhetőbb árkategóriájú termékek, mint a magasabb, már luxusnak számító krémek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló