Bulvár

Tóth Gabi: “Bevallom, picit betojtam”

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.13 | 16:18

Tóth Gabi úgy véli, mindenki máshonnan számolja a felnőtté válást, ő úgy érzi most nőtt fel igazán.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, nagy az öröm Tóth Gabiéknál. Elhagyják a fővárost, és a Dunakanyarba költöznek.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

Az énekesnő a csalad.hu blogon mesélt most bővebben arról, milyen érzés, hogy innentől nem albérletben kell lakni férjével és kislányával.

képzeljétek, megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz. Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk

– írta Tóth Gabi. Elmondása szerint még nem látja, hogyan lesz a jelenlegi állapotból pár hét múlva költözés.

Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra.

Gabi hozzátette, úgy érzi, most válik felnőtté. “Életem első saját otthona, első saját hitele, első ilyen hatalmas felelőssége, és első házátalakítása, hamarosan első óvodai beszoktatás”

Bevallom, picit betojtam, hogy képes leszek-e végigcsinálni, pláne, hogy a hiedelemmel ellentétben a mi szakmánk azért elég bizonytalan, de legalábbis ciklikus.

További részletek itt olvashatóak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.