Bulvár

Beismerte tettét és vállalná az elterelést a drogfogyasztással gyanúsított énekesnő

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.14 | 17:18

Lapértesülések szerint vágások voltak a karján, és a toxikológiai vizsgálat nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében.

Beismerte tettét a kihallgatása során az a népszerű fiatal énekesnő, aki ellen kábítószer-birtoklás vétsége, gyanúsított-társai ellen pedig drogkereskedelem miatt folytat nyomozást a BRFK.

Értesüléseink szerint az énekesnő elismerte a drogfogyasztást a gyanúsítotti kihallgatása során, és úgy nyilatkozott, hogy vállalná az elterelést.

– számolt be róla a 24.hu.

Az énekesnőt tavaly októberben mentővel vittek kórházba angyalföldi otthonából, miután rosszul lett. Lapértesülések szerint vágások voltak a karján, és a toxikológiai vizsgálat nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében.

A Fővárosi Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre mindössze annyit közölt, hogy a nyomozó hatóság eddig öt embert hallgatott ki gyanúsítottként, négyüket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt.

Közülük egy kereskedéssel gyanúsított férfi az ügyészség indítványa alapján letartóztatásba került, míg a többi gyanúsított szabadlábon védekezik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló