Sztárok

Elhunyt a Star Wars legendás színésze

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.14 | 13:40

Hosszú betegség után, 85 éves korában meghalt Lorth Needa kapitány.

Michael Culver hosszú betegség után, 85 éves korában elhunyt. A színész számos ismert filmben szerepelt, köztük olyanokban, mint a “Star Wars: Az őrjárat” (Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back), ahol a Kapitány Needa szerepét alakította, valamint a “A Nagy Menekülés” (The Great Escape) és a “Középszerű emberek” (Normal People).

Tévés szerepei közé tartozik a “Sokak véleménye” (A Question of Guilt) és a “Hogyan éljünk most?” (How We Used to Live) című sorozatokban való szereplés. Emellett Culver jelentős tapasztalattal rendelkezik a színpadon is, többek között olyan darabokban játszott, mint a “Macbeth”, a “Hamlet” és a “Húszévesek” (The Rivals).

Michael Culver mint Lorth Needa, A Birodalom visszavág Fotó: 20th Century Fox

Sajnálattal tudatjuk, hogy barátunk és partnerünk Michael Culver február 27-én végleg feladta a küzdelmet. Több mint 50 éven át tartó karrierje során láthattuk őt a Sherlock Holmesban, az Út Indiába és a Secret Army című filmekben, valamint természetesen a Star Wars ötödik részében, A Birodalom visszavág című epizódban is – írta a színész ügynöksége.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.