Labdarúgás

Ez a lány lehet Szoboszlai Dominik szerelme

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.14 | 16:45

A futballista és Gécsek Fanni kapcsolata tavaly ősszel három év után ért véget, azóta a rajongók azt találgatják, Dominik kinek az oldalán találja meg a boldogságot. Most úgy tűnik, kiderült, ki lehet a titokzatos lány.

Ha hinni lehet a pletykáknak, a Liverpool focistája újra volt kedvesével alkot egy párt, Fanni ugyanis egy sokat sejtető fotót osztott meg közösségi oldalán. Dominik exbarátnője egy óriási rózsacsokrot kapott, ami arra enged következtetni, hogy új hódolója akadt, de azt is rebesgetik, hogy a régi szerelme tért vissza. A Redditen egy névtelen informátor szerint a sztárfocista újra Fannival van együtt, de a kapcsolatukat nem szeretnék a nyilvánosság előtt élni a továbbiakban.

Úgy tudni, Dominik és Fanni tavalyi szakítását a távkapcsolat okozta, ugyanakkor az is felvetődött, hogy egy harmadik fél miatt ért véget kapcsolatuk. Az elválást követően számtalan pletyka látott napvilágot, többek között Tóth Andi neve is felmerült, mint lehetséges barátnő. Bár minden bizonnyal szép párt alkotnának, ha hinni lehet az informátornak, a futballista szívét ismét volt barátnője rabolta el.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.