Bulvár

Kiderült, hányszor hajtotta el Balázs Klári Korda Györgyöt

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.15 | 12:18

Balázs Klári és Korda György negyvenhárom évvel ezelőtt talált egymásra.

A tökéletesnek tűnő kapcsolatért azonban alaposan megdolgozott az énekes házaspár. Korda György, amikor 1978-ban először pillantotta meg a „vörös démont”, azonnal meg is környékezte.

Balázs Klári viszont nem engedett a csábításnak.

„A Halló, itt Korda György című műsorban találkoztunk először. Megkérdeztem tőle, hogy eljön- e velem táncolni, de csak ennyit mondott: Nem! Én pedig rögtön tudtam, hol a helyem.”

Kép: TV2

Második alkalommal a legújabb dalomat mutattuk be a rádió hatos stúdiójában. Láttam, hogy a ”vörös” ott ül a kis csapatával az első sorban. Mondtam is a Bradányi Ivánnak, hogy szervezze meg, hogy a felvétel után jöjjenek fel hozzám a Rózsadombra, de úgy, hogy a vörös is ott legyen. Később jött Iván és

mondta, hogy jönnek a lányok, de a vörös az nem.

Mondtam, hogy akkor nem kell a többi sem” – idézte fel próbálkozásait Bochkor Gábornak Korda György. Egy évvel később egy komoly beszélgetés során humorával hódította meg Balázs Klári szívét.

Korda sajátos módját választotta annak, hogy tudassa: együtt van szerelmével.

„Békéscsabán léptünk föl a Kőris szállóban és az ügyelő elkezdte kiosztani a szobakulcsokat. »Egyes szoba, Korda György…” kezdte sorolni a kiosztást. Majd hatásszünet után hozzátette, és Balázs Klári – emlékezett Korda.

Kiderült, hová költözik Korda György és Balázs Klári


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló