Celeb

Műteni kellett a Sztárban Sztár leszek!- versenyzőjét

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.16 | 17:30

A fiatal énekest lágyéksérvvel operálták, ám most hetekig nem mozoghat a felépülése érdekében.

Tasi Dávidot, a tavalyi évad Sztárban Sztár leszek! versenyének résztvevőjét, műteni kellett. A fiatal énekest lágyéksérvvel operálták, és most hetekig kell pihennie a teljes felépülés érdekében. Tasi, aki korábban a verseny előtt is személyi edzőként dolgozott, most megosztotta a részleteket.

Fotó: TV2

Már tavaly novemberben megállapították, hogy lágyéksérvem lett egy nagyobb emeléstől. Azóta húztam a műtétet, de mivel úgy vagyok vele, hogy a nyárra szeretnék cúscsformában lenni, most bevállaltam. Mit ne mondjak, fájt, mint az állat!

– nyilatkozott Tasi.

Az a mázlim, hogy a laporoszkópos módszerrel csinálták, nem vágtak. Ma reggel álltam fel először, az nagyon embert próbáló, sőt, baromi rossz egy olyan valakinek, mint én, aki állandóan, megállás nélkül mozog. Arról már ne is beszéljünk, hogy előtte két napig nem ehettem és nem is ihattam semmit, és most is korlátozva van az étrendem.

Tasi Dávid elmondta, hogy jelenleg még énekelni sem tud, mivel húzódik a hasfala, de most türelmesnek kell lennie. A következő hetekben varratszedés és gyógytorna vár rá, majd csak ezután térhet vissza az edzőterembe.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.