Bulvár

Lagzi Lajcsi és Zámbó Jimmy családja durván összebalhézott

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.20 | 13:08

Lagzi Lajcsi nyilatkozata felháborította Zámbó Jimmy családját.

Lagzi Lajcsi néhány éve a Frizbi című műsorban mesélt Zámbó Jimmy dolgairól. A Zámbó család mellett a rajongók is felháborodtak akkor, sokak szerint Lajcsi meggyalázta a Király emlékét. Tüntetést szerveztek Lajcsi háza elé, meg is fenyegették a zenészt. A Kiskegyednek Lajcsi ezt mesélte a dologról: „Olyan dolgokról beszéltem a műsorban, amit a szakmában mindenki tudott és

már a nagy nyilvánosság előtt is beszéltek róla kollégák,

én semmi újat nem mondtam” – állította Lajcsi a történtekről. “Amit nyilatkoztam az adásban, azok megtörtént tények voltak. Megkérdezte tőlem Hajdú Péter, hogy szerintem öngyilkos lett-e Jimmy? Határozottan azt mondtam, hogy nem, és ezt most is így gondolom! Aztán így folytunk bele a fegyverhasználatába és a kapcsolataiba. Senkit nem akartam megbántani, persze elnézést is kértem azóta a családtól. Ki merem jelenteni, hogy

Fotó: RTL

a szakmában Zámbó Jimmy életében nem állt olyan köztiszteletben,

mint amit halála után próbálnak kialakítani. A rajongók persze mindig is szerették és tisztelték. Abban pedig semmi rossz dolog nincs, hogy egy férfi szerelmes, még családos ember is mondhatja egy szép nőre, hogy de jó csaj! A nyilatkozatom óta kaptam fenyegetéseket, többek között egy családtagtól. Más valaki is felhívott letiltott számmal, hogy a nyakamra fog lépni. Mondtam neki, hogy cseréljünk számot és találkozzunk, egy gyáva féreg volt, mert letette a telefont. Úgy gondolom, vannak olyan titkok, melyek idővel lejárnak és nyilvánosságra hozhatók.

Szeretném, ha minél előbb befejeződne ez a Jimmy ügy,

de ha engem támadnak, akkor elképzelhető, hogy el fog jönni az az idő, hogy ki fogok pakolni, de nagyon! – mesélte akkor feldúltan a zenész. – Arról tudok, hogy a rajongók bejelentették, hogy tüntetni szeretnének a házam előtt. Tegyék, ha ettől megnyugszanak a kedélyek, kívánom, hogy sikerüljön nekik. Nem hiszem, hogy ez bármire is megoldás lenne, de ők tudják. A házamat hivatalos szervek figyelik, védik.

Az biztos, hogy én nem félek senkitől!”

– mondta akkor határozottan, de a gyerekei miatt pár napja elhagyták a tatai otthonunkat és máshova költöztek, mert szerette volna megkímélni magát a konfliktusoktól – írja a Blikk Rúzs.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló