Bulvár

Brangelina hírek, Angelina Jolie és Brad Pitt ismét beszélőviszonyban vannak

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.23 | 18:33

Hat hónap telt el, mióta Brad Pitt és Angelina Jolie úgy döntöttek, hogy külön folytatják, ráadásul nem éppen a legbékésebb formában váltak el útjaik. Pletykák jöttek-mentek a válásuk okáról, Jolie-nak állítólag nem tetszett, ahogy Pitt a gyereknevelésről gondolkozott - jelentsen ez bármit is.

LONDON, ENGLAND - MAY 08: Brad Pitt and Angelina Jolie attend a private reception as costumes and props from Disney's "Maleficent" are exhibited in support of Great Ormond Street Hospital at Kensington Palace on May 8, 2014 in London, England. (Photo by Anthony Harvey/Getty Images)
Fotó: Getty Images / Anthony Harvey

A People magazinnak egy nevét titokban tartó forrás nyilatkozta, hogy a szeptemberi válás óta most először beszéltek egymással személyesen.

Nehéz időszakon mentek át, de végre készen állnak arra, hogy megoldják a problémákat. Ez egy lassú folyamat

– állítja. Pitt és Jolie egy privát bírót kértek fel arra, hogy a válásuk részleteit és a gyermekelhelyezést eldöntse, teljesen a nyilvánosság kizárásával szeretnének megegyezni.

Brad Pitt állítólag végre a gyermekeket is rendszeresen láthatja, sokkal több időt tölthet velük, mint a szakítás elején, sőt, Angelina egy interjúban azt nyilatkozta, hogy a színész remek apuka. A sztárpár még 2014-ben házasodott össze, három saját és három örökbefogadott gyereket neveltek együtt. Úgy tűnik a vihar elcsendesült, de arra, hogy végre kibéküljenek és újrakezdjék, nem sok esély látszik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló