Sztárok

Halálfélelme volt Szász Júliának

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.24 | 12:03

Sokan bántották Szász Júliát és ez őt nagyon rosszul érintette.

Szász Júlia élete a balesete óta számos szempontból alapvetően megváltozott: rehabilitációja mellett pszichológushoz is jár, mozgása korlátozott, és a színészi karrierje sem biztos már.

A színésznő őszintén beszélt a Nemzeti Színházban történt balesetéről, elárulva, hogy a tragédia után voltak pillanatok, amikor azt érezte, hogy közel jár a halálhoz.

Fotó: Nemzeti Színház / YouTube

Az elején, amikor még nem értettem, mi történt, csak annyit érzékeltem, hogy nem tudok mozogni. Aztán azt hittem, meghaltam, de az csak a dupla adag ketamin volt, amit belém nyomtak. Nagyon durva hallucinációim voltak. Azt gondoltam közben, hogy milyen jó filmet lehetne csinálni ebből a nézőpontból, ahogy mennek a neonok a mentőkocsi ablakában, meg azok a hangok. Amikor kezdtem kitisztulni, akkor beugrott, hogy hú, basszus, ez a kórház, akkor valami nagy baj van

– mondta a színésznő.

Sokan bírálták a színésznőt, ami nagyon megviselte. Erre reagált nemrég:

Kaptam durva, pocskondiázó kommenteket. Amúgy nem szoktam Facebook-kommenteket olvasni, de ezekbe betaggeltek. Kiraktam az Instára egy telefonos jegyzetemet, amit még a kórházban írtam, és ebből ki lettek ollózva részletek, amiket sokan félreértettek. Úgy jött le, mintha egy megmondóember lennék, pedig én ettől ódzkodom, meg picsogni sem volt célom. Csak nem tudtam elaludni, és megírtam ezeket az érzeteket, hangokat, szagokat a magam örömére. Sajnálom, hogy ez félrement, senkit sem akartam megbántani. Meggondolatlan voltam. Az Instát kicsit a magam szórakoztatására csinálom, nincs kommunikációm a követőimmel, az önmenedzselés nekem semmilyen szinten nem megy, és még mindig nem fogom fel, hogy nagyon sokan követnek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló