Királyi család

Katalin betegsége nem tesz jót Meghan és Harry házasságának

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.26 | 13:45

A súlyos betegség sem ad okot a békülésre.

Általában amikor egy családtag súlyosan megbetegszik, a belső viszályok háttérbe szorulnak. Ez természetes emberi reakció, hiszen a veszteség fenyegetésének érzése felülkerekedik a konfliktusokon. Az angol királyi család azonban láthatóan nem követi ezt a mintát, hiszen folyamatosan újabb és újabb problémákba ütköznek egymással, amelyek még a súlyos helyzetekben sem vezetnek béküléshez.

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

 

A palota meglehetősen dühös Meghan Markle-re és Harry hercegre, ami nem meglepő. Amikor a pár elhagyta a királyi családot, azt állították, hogy önállóan szeretnének boldogulni. Azóta azonban folyamatosan bírálják a királyi családot, sőt, Meghan még Károlyt és Katalint is rasszistának nevezte. Ez világszerte felháborodást keltett, és Vilmos állítólag annyira megharagudott a testvérére, hogy alig akar vele találkozni. Amikor kiderült, hogy Károlynak rákos betegsége van, Harry ugyan hazautazott, de csak rövid ideig maradt apjával.

A helyzet még súlyosabb Katalin rákos diagnózisa után. Belső források szerint ezt senki nem közölte Meghan és Harryvel, és ők is csak a tévéből értesültek róla. Bár Harryék kifejezték jókívánságaikat, erre azóta sem érkezett válasz. Ez tovább növelheti a két család közötti szakadékot, és súlyosan károsíthatja Meghan és Harry kapcsolatát is. Az is sejthető, hogy Harry szeretne újra kibékülni a családjával, és Meghan-t hibáztatja a feszültségért, hiszen Katalin régen jó barátja és bizalmasa volt.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.