Bulvár

Fiúkkal utazik nászútra Őze Áron

  • Szerző:nuus
  • 2023.03.28 | 11:48

Őze Áron 14 év után veszi el a párját.

14 éve él együtt Őze Áron és Auksz Éva színésznő. A pár közös kisfiuk mellett együtt neveli a színésznő fiát is. Esküvőjükre mégis csak az idén kerül sor.

Igazából tavaly nyárra terveztük az esküvőt,

csak akkor a bátyám elvitte a show-t: Gábor is elég későn találta meg az élete párját, és tavaly a kertünkben szerveztük meg az esküvőjüket.

Tehát beelőzött a bratyó, de most, hogy ő már megnősült, idén augusztusban végre mi is összeházasodunk. A templomi ceremónia az angyalföldi evangélikus templomban lesz, ott a templomkertben tartunk egy kis fogadást is, és utána egy szűkebb társaság a családdal másfelé veszi az irányt.” Őze Áron azt is elárulta, nem mindennapi nászútra készülnek.

Ebben az egészben az lesz különösen jópofa,

hogy Éva tanúja a nagyfiunk, Hunor lesz, aki a párom első házasságából született. Ő a nevelt fiam, aki hatéves kora óta az életem része. Ez a helyzet különösen tetszik nekünk, az meg még inkább, hogy az esküvő után a fiúkkal megyünk nászútra. Helyes volt a minap a kisebbik, amikor azt kérdezte tőlünk: „Anya, apa, hová is fogunk menni nászútra?” – idézte a Blikk Őze Áront.

Komikus nászút: felesége fotóit parodizálja a srác


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló