Celeb

Horányi Juli: „A zenében tudom megélni az érzéseimet”

  • Szerző:nuus
  • 2024.03.28 | 17:10

Az énekesnő sűrű időszak elé néz, ugyanis zenei karrierje mellett egyre több színházi feladata van. Juli figyel arra, hogy megteremtse az egyensúlyt, és ne kerüljön le a fókusz arról, ami igazán fontos számára.

Nemrégiben megjelent a legújabb dala.
„Tőlem nem áll távol az érzelmes dalszöveg, a Déjà vu egyoldalú, beteljesületlen szerelemről szól. Mindig személyes élményekből töltekezem, múltban történt sztorik és benyomások inspirálják a dalaimat. A zene számomra önkifejezési eszköz, amelyen keresztül kiengedhetem azokat a gondolatokat, amelyekről nehezen tudok beszélni. Bízom benne, hogy a hallgatók is tudnak hozzám kapcsolódni, és a dalaimon keresztül megélhetik a saját érzéseiket. Sokat adnak a pozitív visszajelzések, azért csinálom, hogy adjak valami pluszt és megszínesítsem egy kicsit az emberek napjait. Az éneklés olyan, mint a levegővétel, nem tudom elképzelni nélküle az életem, olyan kommunikációs csatorna, amely erőteljesebb, mint bármi más, ebben hiszek, a zenében tudom megélni az érzéseimet” – meséli Juli, aki több színdarabban is játszik.

„Nagyon szeretem a színészi feladataimat, és igyekszem megteremteni az egyensúlyt a színházi- és a zenei karrierem között. Eddig ügyesen menedzseltem, bár ami azt illeti, az utóbbi időszakban a színház felé billent a mérleg nyelve, de ez nem tudatos döntés volt, egyszerűen jöttek a lehetőségek, én pedig éltem velük. A zenéről sosem került le a fókusz, de most azon dolgozom, hogy visszabillentsem a mérleget” – meséli az énekesnő, aki igyekszik külsőleg is újra és újra megújulni. „Szeretem az előadó művészetben, hogy simán belefér egy élesebb váltás, jó érzés megújulni, hiszen minden változás egy játék, az pedig hab a tortán, ha a közönség is szereti.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Zene
Marcelito Pomoy
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 20.