Bulvár

Nem Meghan Markle az egyetlen lázadó: Erzsébet királynő húgát egy szál tiarában fotózták

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.30 | 08:18
  • trendindex: 2

Lehet, hogy most sokak számára úgy tűnik, Meghan Markle a legnagyobb lázadó a királyi család történelmében, de ez egyáltalán nem igaz. II. Erzsébet királynő igazán közelről szemlélte, milyen az, amikor valaki nem hajlandó a család szabályai szerint élni. Pontosan ilyen volt húga, Margit hercegnő is.

Margit hercegnő egyetlen bűne az volt, hogy beleszeretett a tőle 16 évvel idősebb Peter Townsendbe. De a szabályokkal nem a korkülönbség ment szembe, hanem a tény, hogy Peter házas volt. Amikor egymásba szerettek a hercegnővel, elvált feleségétől és megkérte Margit hercegnő kezét, aki boldogan igent is mondott.
Az anglikán egyház azonban egyáltalán nem támogatta, hogy egy elvált férfi benősüljön a királyi családba, ezért Margit könyörgése ellenére, II. Erzsébet királynő úgy döntött, elválasztja a szerelmeseket. Margit hercegnő kis híján belehalt a fájdalomba. Önpusztító életet élt ebből fakadóan pedig rengeteg botrányba keveredett. Természetesen szándékában is állt borzolni a kedélyeket. Így történt, hogy egyszer pucéran a fürdőkádban is lefotózták, ahol bizony a dac kedvéért csak egy szál tiarát viselt.

Meg kell hagyni, vagány volt a hercegnő!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.