Bulvár

Sylvester Stallone ezt üzente Bruce Willisnek

  • Szerző:nuus
  • 2022.03.31 | 14:48

Bruce Willis és Sylvester Stallone több filmben is szerepelt együtt.

Sylvester Stallone Instagram-posztot írt, miután kiderült, hogy Bruce Willis súlyos betegsége miatt visszavonul a színészettől. Stallone a közösségi oldalára tett ki több, Bruce Willissel közös felvételt és azt is leírta, hogy imádkozik Willisért és a családjáért is. A két híresség

évtizedek óta ismerős, viszonyuk hullámzónak mondható.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés

Együtt utoljára A feláldozhatók második részében szerepeltek, a harmadik részben Bruce Willis helyett már Harrison Ford játszott. Ekkoriban Stallone a Twitteren ekézte színésztársát, mondván: Willis kapzsi és lusta, ami tök jó párosítás, ha az ember tönkre akarja tenni a karrierjét. 2014-re aztán már szent lett a béke, akkor azt írta Stallone, hogy Bruce jó arc és az ő hibája volt, hogy összebalhéztak.

A filmiparban régóta ismert, hogy Bruce Willis nem a régi,

mondta el a Page Sixnek egy bennfentes. A forgatásokon fülesről ment a szöveg a fülére, hogy ne felejtse el, emellett ahol lehetett, testdublőrökkel helyettesítették. Úgy tudni, hogy Bruce Willis afáziában szenved. Ez a nyelvi zavar sztrók, baleset, agydaganat eredményeképp alakul ki. Bár tudatuk tiszta, az afáziában szenvedők képtelenek válaszolni, emellett beszédük ritmikája is megváltozik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Életmód
Barbie nyugdíjas korba lépett
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 08.
Film
BAFTA: Tarolt az Oppenheimer
  • szerző:nuus/MTI
  • 2024. 02. 19.