Bulvár

Az ebédfutár, aki két éve minden nap a kislányával indul dolgozni motorján

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.01 | 15:18

Az egész világot bejárta annak a kínai ételfutárnak az esete, aki kislánya hat hónapos korától a babával a puttonyában vagy épp a hátán indul dolgozni.

A kislány csupán öt hónapos volt, amikor tüdőgyulladás miatt hetekre kórházba került. A szerény fizetésből élő kínai pár minden tartaléka elment a kezelésekre, ezért nem maradt más választásuk, minthogy mindketten keményen dolgozzanak.

Délelőtt az apuka viszi magával a kicsit a motorján. Eleinte egy dobozban utazott a kicsi, aztán apja hátán csatos hordozóban, mostanában pedig már – nagylányként – ő maga kapaszkodik apja derekába, az ülésen a háta mögött. Az apa állítja, hogy a gyerek mindig nagyon jól viselkedik, és nem türelmetlenkedik.

Délben a kicsi alszik otthon, a 9 négyzetméteres lakásban, ahol élnek. Délután pedig az anyuka viszi magával a piacra, ahol dolgozik. Itt a kislány segít, amiben tud.

A párnak nincs pénze bölcsődére, és nem tehetik meg, hogy ne dolgozzanak, így amíg a kicsi óvodás nem lesz, mindenhova a szülőkkel megy, járvány ide vagy oda.

Érdekesség, hogy sokakat annyira megrendített a történet, hogy adománygyűjtésbe fogtak, az apuka azonban leállított minden hasonló akciót. Állítja: nem éheznek, mindenük megvan, egyszerű, minimalista életet élnek, nincs szükségük szerencsére adományokra.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló