Bulvár

Így keres szereplésével a magát Madeleine McCann-nek valló nő

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.01 | 08:18

A magát Madeleine McCann-nek valló lengyel nő amerikai beszélgetős műsorban szerepelt.

A Dr. Phil című amerikai beszélgetős műsorban szerepelt Julia Wendell. A lengyel nő azt állítja, hogy ő lehet a gyermekkorában elrabolt Madeleine McCann, elmondta történetét és “bizonyítékokat” mutatott be. Egy, a pszichológusaként, Fia Johansson néven bemutatkozó nő vele volt a stúdióban, hogy igazolja állításait.

“Megpróbáltam bizonyos kérdéseket másképp feltenni neki.

Minden egyes kérdésre pontosan ugyanazt a választ kaptam vissza. Amikor kitalálunk történeteket, akkor előfordulhat, hogy változik a sztori, mert nem valódi a történet. De az, amiket elmondott azokról az emlékekről, képekről, pontosan ugyanazok voltak. Szóval nem hiszem, hogy hazudik az emlékekről vagy a látomásokról” – mondta. Dr. Johanssontól az Instagramon is megkérdezték, hogy ő vagy Julia keresett-e pénzt a műsorral vagy más médiaszerepléssel.

Johansson szerint egyikük sem keresett egy fillért sem.

A médiumként és magánnyomozóként bemutatkozó nő szerint nem a bevétel miatt csinálják. “Valójában egy fillért sem kaptunk, hogy részt vegyünk Dr. Phil műsorában. Mi nem kaptunk semmit, Julia sem kapott semmit… Julia csak felment a színpadra, önmaga volt, és elmondta az igazat” – mondta.

Elképesztő fordulat Maddie McCann-ügyében


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló