Bulvár

Itt a válasz: Megvan a magát Madeleine McCann-nek valló nő DNS-teszt eredménye

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.04 | 09:48

A brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából.

A magát Madeleine McCann-nek valló lengyel nő nem az eltűnt brit gyermek, derült ki a DNS-eredményekből a Daily Star cikke szerint.

Julia Wendell fáradhatatlanul kampányolt azért, hogy kiderüljön valódi személyazonossága.

Fotó: Youtube

Azt állította: ő lehet Madeleine McCann. Ennek ugazolására három DNS- és egy genetikai teszten vett részt, eredményük április 4-én lett nyilvános. A nő magánnyomozója szerint Julia Wendell 100 százalékosan Lengyelországból származik.

Egy kis százalékban litván és orosz, de a teszteredmények azt mutatják, hogy lengyel

– mondta Dr. Fia Johansson.

Madeleine McCann brit kislány nem sokkal a negyedik születésnapja előtt, 2007. május 3-án tűnt el a portugáliai Praia da Luz üdülőhely egyik apartmanjából. Tavaly hivatalosan is meggyanúsította a portugál rendőrség a német Christian Brücknert a kislány eltűnése ügyében. A börtönben ülő férfi ellen nem emeltek vádat, de mivel az ügy rövidesen elévülne, a hatóságok lépéskényszerben voltak. Brückner évek óta tagadja, hogy köze lenne a kislány eltűnéséhez.

Julia Wendell felrobbantotta az internetet, amikor azt állította, ő a 16 évvel ezelőtt elrabolt Maddie McCann. Az interneten rengeteg támadást kapott, a legtöbben ugyanis azzal vádolták, hogy csak kitalálta az egészet és a figyelemfelkeltés a célja. Julia családja nem tagadja, hogy a lány gyerekkorában bántalmazás áldozata volt.

Számunkra, mint család számára egyértelmű, hogy Julia a lányunk, unokánk, húgunk, unokahúgunk, unokatestvérünk és mostohalányunk

Korábban a Julia ügyében nyomozó detektív azt nyilatkozta, “jelenleg sok bizonyítékunk van arra vonatkozóan, hogy Juliát egy nemzetközi szexkereskedő csoport szállította Lengyelországba. Még mindig folyik a nyomozás, de azt tudjuk, hogy Julia biztosan nem a lengyelországi szüleinek a biológiai lánya”

Elképesztő fordulat Maddie McCann-ügyében

 

Forrás: RTL


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.