Bulvár

Ködös magyarázatot adott arról Schumacher Vanda, miből él majd Amerikában

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.05 | 09:18

Amerikába költözik Schumacher Vanda: "nem tudom, meddig maradok, nincs kint dolgom, se munkám"

Schumacher Vanda Insta-posztban jelentette be, hogy ideig Los Angelesben fog tanyázni. Ezután arról írt, hogy bár nem tervezte a költözést, úgy érezte, mostanában túl jó sora volt itthon.

„Az utóbbi időben túl jó volt nekem Magyarországon

és Európában úgy amúgy. Aztán láttam egy videót, amiben egy csávó azt mondja, hogy amikor félsz lépni, na, pont akkor kell menni, különben ugyanott fogsz ragadni, ahol most vagy. Aztán jött egy olyan videó is, amiben arról magyaráznak, hogy az elkényelmesedés a hanyatlás előszobája, és miután folyamatosan ezek jöttek velem szembe, végre hajlandó voltam bevallani magamnak, hogy legbelül ezt a döntést már rég meghoztam.

Nem tudom, meddig maradok, nincs kint dolgom, sem munkám,

amiért pedig belevágtam, az az, hogy hallgatok a belső hangomra, ami azt súgja, jó lesz nekem itt. Bízom az Univerzumban, és tudom, hogy meghálálja majd, hogy bátor voltam lépni és menni.”

Követői kérdésére, miszerint egy ekkora elhatározás véghez viteléhez biztos lábakra van szükség, Schumacher ezt írta vissza:

„Ez faszság, voltam nagyon csóró, de mindig bíztam magamban

és felépítettem azt, ami boldoggá tesz, azért pedig nem kérek bocsánatot, hogy én merek tenni a dolgokért és ha úgy van, kockáztatni, mert ez az élet nem arról szol, hogy otthon üljek a seggemen.”

Schumacher Vanda szerint mindenki szőke p*csának tartja


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.