Celeb

Lékai-Kiss Ramóna ismét esküvői ruhába bújt

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.05 | 18:55

Lékai-Kiss Ramóna ismét menyasszonyi ruhába bújik. A 'Hazatalálsz' legutóbbi csütörtöki részében karaktere, Trixi, hozzáment a város rosszfiújához, Rajhoz - legalábbis ezt gondolja.

A TV2 sorozatában Trixi (Lékai-Kiss Ramóna) és Raja (Jaskó Bálint) kapcsolata régóta viharos. Nevelőotthoni múltjuk ellenére Trixi mélyen kötődik Rajahoz, aki viszont nem viszonozza ezt az érzést. Trixi terhességét egy DNS-teszt igazolta, de a pár közötti bizalmatlanság továbbra is fennáll. Amikor Raja bajba került, Trixi mellette maradt, és cserébe esküvőt kért. A csütörtöki részben megtartották a várt ceremóniát, Rajás fordulattal. Lékai-Kiss Ramóna különösen ezt a jelenetet találta emlékezetesnek.

Fotó: TV2

Imádom Trixit játszani! Az előző évadhoz képest sokkal szélesebb érzelmi skálán mozog, sokkal árnyaltabb a személyisége. A nézők is láthatják, hogy már nem hódol be Rajának, nem akar mindenáron vele lenni, ha ez folyamatos megaláztatással jár. Sokkal többre tartja magát nőként, mióta nemcsak önmagáért, hanem a születendő babájáért is felelősséget kell vállalnia.

– mondta a színésznő,majd folytatta:

Egy lány életében ideális esetben ennek egyszer jön el a napja és ez a tündérmese már az én életemben is megtörtént. A színészetben az is csodálatos, hogy egy szerepnek köszönhetően bármikor lehetek újra menyasszony. Ezen a forgatási napon a sminkesek-fodrászok is különösen kitettek magukért, és a fiúk, Jaskó Bálint és Kamarás Iván is hercegnőként bántak velem.

Trixi boldogsága azonban kérészéletű, hiszen Raja körül szorul a hurok, gyilkossággal vádolják, az pedig hamar kiderül, hogy az esküvő is csak színjáték volt…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.
Sztárok
Shakira megrázó bejelentést tett
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 30.