Bulvár

Beszólt a futkosó kétéves miatt a szomszéd, ezt a választ kapta

  • Szerző:nuus
  • 2020.04.06 | 13:18

A 26 éves egyedülálló anyuka, Lauren McCabe súlyos asztmája miatt teljes izolációban él kétéves kisfiával. A szomszédok panaszát a gyerekre bölcsen reagálta le.

Lauren a Metro-nak mesélte el, hogy az ajtórésbe becsúsztatott levél elolvasása után sírva fakadt:

“Úgy gondoljuk, lakik itt egy kisgyerek, akit bizonyára nehezen tud szórakoztatni egy ilyen kicsi lakásban. Megkérhetjük, hogy a szaladgálást és zajt a jövőben csökkentse? Különösen a kora reggeli órákban, mivel a legtöbbször ez a hangos, kellemetlen zaj ébreszt fel bennünket. Előre is köszönjük”

– szólt a levél.

Az anya erre a kétéves kis Leo nevében írta meg válaszát:

“Sajnos már nem járok bölcsibe vagy találkozom azokkal az emberekkel, akikkel eddig az időmet töltöttem. Az anyukám nincs túl jól, és azt mondta, addig itthon kell maradnunk, amíg nincs jobban. Anyukám nem akarja, hogy szorongjak, amiért nem csak a megszokott dolgok tűntek el az életemből, de semmit se csinálhatok,a mit szeretek. Megengedi, hogy szaladgáljak egy kicsit a nappaliban vagy táncoljak, esetleg játsszam a kedvenc játékaimmal. Nagyon sajnálom, ha ez nehézséget jelent az önök számára. Csak szeretném, hogy anyukám mielőbb jobban legyen, és minden olyan legyen, mint azelőtt”

– fogalmazott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló