Sztárok

Kíváncsi vagy arra, kire cserélte le a férje a Barátok közt sztárját? Mutatjuk a gyönyörű modellt

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.07 | 19:35

Hosszú idő után először szólalt meg új kapcsolatáról Som Krisztián, Balogh Edina volt férje. Azt is elárulta, hogy mikor ismerkedtek meg.

Fotó: Balogh Edina Instagram

A Barátok közt egykori sztárja, Balogh Edina és zenész férje, Krisztián tavaly októberben jelentették be válásukat. A színésznő korábban beszélt a házasságuk mélypontjairól, ám a két gyermekük miatt mindig túllendültek a nehézségeken. Azóta külön költöztek, és Krisztián új kapcsolatba lépett, méghozzá egy jóval fiatalabb nővel, Csonka Rebekával.

A 48 éves zenész és 27 éves szerelme már négy hónapja alkotnak egy párt, bár eddig nem mutatták nyilvánosan kapcsolatukat. Most viszont először osztottak meg egy romantikus szelfit, és Krisztián meg is szólalt a kapcsolatukról.

Régóta érlelődik bennem a gondolat, hogy legalább Nektek, akik követnek megírom, hogy mielőtt volt feleségem el nem költözött, még nem is ismertem Rebekát, tehát azok a hozzászólások, amelyeket a rólunk szóló cikkek alatt írogatnak rosszindulatú, birkaszemlélettel rendelkező kommentelők, teljesen alaptalanok, azaz NEM miatta ment tönkre a házasságunk

– fogalmazott Krisztián.

Kijelentette, hogy az új kapcsolat nem okozta a házasságuk végét, és mindvégig a családjuk megmentése volt a céljuk.

Krisztián hangsúlyozta, hogy a kapcsolatukat kölcsönös szeretet és tisztelet vezérli, és az életkor vagy más materiális szempontok nem befolyásolták döntésüket.

Véleménye szerint az ember bármikor lehet szerelmes, és az új kezdet mindig lehetséges, ha az ember úgy dönt. Krisztián arra buzdítja az embereket, hogy ne hagyják, hogy a társadalmi sztereotípiák befolyásolják a kapcsolataikat, és mindig legyenek nyitottak az új lehetőségekre.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Som Krisztián (@krisztianshom) által megosztott bejegyzés

Via


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló