Bulvár

Tóth Andi nagyon kiakadt: “Szétrúgom a segged”

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.09 | 18:18

Tóth Andi a napokban jelentette be közösségi oldalán, hogy az Ardell Hungary Glamour kampányának arca lett.

Követőivel azt is megosztotta, hogy saját szempilla kollekciója is lett. Természetes a kép alatt most sem maradtak el a kommentek, többen gratuláltak Andinak, de voltak olyanok is, akik ezúttal a hajára vagy épp a sminkjére tettek megjegyzést.

Fotó: TV2

A legmeglepőbb komment mégis az volt, ami egy – a nevéből következtetve – Marics Peti rajongótól érkezett.

Igen, igaz a hír Andi meg Peti kibékültek! Nem veletlen nem törölték le a képeket! Tiktok-on is követik egymást az egész szakítás kamu volt! De nem baj, csak kérlek Andi becsüld meg végre Petit mert ő feláldozott érted mindent, te meg hisztizel ha elmegy inni meg ilyenek… inkább örülj neki, hogy egy ilyen jó pasi lehet melletted, szóval sokáig nektek! Csak értékeld azt, aki melletted van

– kommentálta a Marics Peti nevét viselő felhasználó. A komment alatt kisebb vita kerekedett, Andi sem tudta szó nélkül hagyni.

A válaszából pedig az is kiderült, hogy Marics Peti rajongója nem először írt ilyen, vagy ehhez hasonló kommentet Andi közösségi oldalán.

Szia! Szeretnélek megkérni, hogy hagyd abba a zaklatást, illetve a nem valós, általad kitalált storyk terjesztését, instán, facebookon, redditen, ne írj többet ne jelölgess, ne mocskold a nevem, mert A: szétrúgom a segged B: feljelentelek. Szempillát vegyél! pusz

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ᴀᴛᴏᴛʜᴀɴᴅɪ (@tothandi.andee) által megosztott bejegyzés

„Dobáljátok rám a szart!” – szakított Tóth Andi és Marics Peti


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló