Bulvár

25 évig senkinek nem tűnt fel, hogy két vaginája van

  • Szerző:nuus
  • 2021.04.11 | 09:16

Brittany Jacobs teljesen átlagos életet élt, és azt hitte, anatómiája sem különbözik semmiben a hétköznapi emberekétől. Szülés közben aztán kiderült: két vaginával, két méhnyakkal és két méhhel élt...

Az ún. uterus didelphys, amikor egy nő méhéből és vaginájából kettő van, egy igen ritka rendellenesség, ám ez többnyire nár akkor kiderül, amikor a fiatal lány menstruálni kezd. A különösen fájdalmas menses miatt – amivel Brittany is küzdött – általában gyermeknőgyógyászhoz fordulnak a lányok, és ilyenkor kiderül a dupla szervrendszer.

Brittanynál azonban nemhogy kistiniként, de később, felnőtt nőként se derült fény a dologra. Se nőgyógyász, se férfi, de még csak a szülészorvos sem figyelt fel a ritka állapotra. A nővér volt az, aki a szülés utolsó szakaszában felkiáltott: “Te jó ég, de hiszen itt két vagina és két méh is van!!” – a kijelentés éppúgy sokkolta Brittanyt, mint mindenki más a szülőszobán.

Szerencsére a baba így is egészségesen megszületett, és a fiatal anyuka már amolyan jópofa sztoriként mesélte el történetét a TikTokon.

@britsburg##stitch with @omqgabbi HOW DO YOU NOT NOTICE THAT LIKE WHAT. ##UD ##BiggerIsBetter ##ShowerWithMoxie ##uterusowner ##womenempowerment ##momsoftiktok

♬ original sound – Britsburg


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.