Celeb

Bodrogi Gyula 120 évig akar élni

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.11 | 19:10

A színész nyíltan beszél arról, hogy szeretné felülmúlni nagymamáját, aki 96 évesen távozott az élők sorából.

Bodrogi Gyula, a Kossuth-díjas színész, hamarosan 90. születésnapját ünnepli. Bár ez jelentős mérföldkő, ő maga nem várja, sőt, még mindig nehezen fogadja el az idő múlását.

MTI/Illyés Tibor

Nagyon ritkán van lehetőségünk így összeülni, javarészt ünnepekkor van együtt a család: születésnapokon, karácsonykor, húsvétkor. Inkább szűk családi körben szoktunk ünnepelni, nem tartunk nagy bulikat. Kicsi a család, de azért mindig elmegyünk valahová közösen. Megengedjük, hogy minket ünnepeljenek, de nem várjuk el

– mondta Bodrogi. Hozzátette, a családban mindenkinek jó a humora, és bármin össze tudnak veszni. “Nagyon jókat szoktunk veszekedni! Ez csak annak megy, aki rendelkezik kellő humorérzékkel. Nem kell napokig rosszban lenni. Maximum két óráig tudunk haragudni a másikra”.

A színész megosztotta, hogy nemcsak ő ünnepli idén kerek évfordulóját. Elmondása szerint: “Ági a 80. születésnapját, Enikő pedig a 20. születésnapját fogja ünnepelni. Úgy tűnik, én leszek a legidősebb a szakmában, míg az unokáim a legfiatalabbak. Három színház is tiszteletét teszi, a vadásztársaságokról nem is beszélve!”

Nem szeretem ezt a kilencvenes számot. Sajnos nem lehet mit csinálni vele, de utálom kimondani, hogy kilencvenéves vagyok. Helyette azt válaszolom: 1934-ben születtem, tessék kiszámolni!.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló