Bulvár

„Arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat…” – leukémia miatt halt meg a magyar műsorvezető kislánya

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.14 | 11:18

Dióssy Klári rettenetes dolgokat élt át, őszintén mesélt a gyászáról.

A Ridikül műsorvezetője, Dióssy Klári fájdalmas időszakon van túl. Kislányát, Adélt 4 évesen veszítette el, két év leukémia után. A szegedi tévés hatalmas lelkierővel élte túl a megpróbáltatásokat.

„A körzeti stúdiók megszűnése és a négyéves kislányom elvesztése elegendő indokot adott ahhoz, hogy változtassak az életemen.

Bármilyen nehéz volt magam mögött hagyni mindent,

a lelkem mélyén éreztem, jót tesz majd a környezetváltozás. Így történt, hogy itt álltam meglett felnőttként Budapesten, család és barátok nélkül egy hatalmas, kihajtogatható fővárostérképpel a kezemben, és eleinte csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat” – mesélte.

Dióssy Klárinak később egy kisfia is született, Máté,

aki most 9 éves, és tudja, hogy volt egy nővére. Adélról képek is vannak kint a házban, sőt videók is vannak a kislányról, de egyelőre nem voltak képesek visszanézni.

“A gyászfeldolgozás évtizedeken át tartó folyamat,

de magától a témától már nem rettenek meg. Édesanyám, amíg élt, fel volt háborodva, ha a műsorban a vendégekkel bármilyen formában a halálról beszélgettem, s kérdezgette, ezt miért kell nekem. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy azáltal én is gyógyulok, amikor a sorstársaimnak segítek” – mesélte a Dióssy Story Magazinnak.

Legyőzte a srác a leukémiát egy új kezeléssel


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló