Sztárok

Balhés válás után Kevin Costner újra szerelmes?

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.17 | 13:45

Úgy tűnik, hogy a 69 éves Kevin Costnernek sikerült továbblépnie azután, hogy véget ért a házassága, hiszen egy amerikai énekesnővel hozták össze a pletykák. Azok, akik ismerik őket, nagyon izgatottak az új kapcsolat miatt.

A mendemondák azután röppentek fel, hogy a színész tavaly decemberben együtt jelent meg az énekesnő, Jewel alapítványának adománygyűjtő eseményén. Az akkor közzétett fotókon Kevin Costner éppen átkarolta az énekesnő derekát, majd egy csoportképen is együtt pózoltak.

Fotó: Mark Von Holden / Getty Images Hungary

Nem sokkal azután, hogy a fotók jelentek meg róluk, egy bennfentes elárulta, hogy a pár már egy ideje titokban randizik. Jewel szorosan kapcsolódik a country és a western világához, amelyet Kevin Costner nagyon kedvel, így már biztosan van közös pontjuk. Ráadásul régóta ugyanabban a társasági körben mozognak, így nem meglepő, hogy közelebb kerültek egymáshoz.

Kevin csak sodródni akar az árral – és Jewel is. De mindenki egyetért abban, hogy Jewelben egy igazi kincset talált, és hogy ez a kapcsolat valami nagyon különlegesnek ígérkezik.

– mondta egy bennfentes.

Kevin Costner és Jewel kapcsolata néhány hónappal azután kezdődött, hogy Costner 2023 szeptemberében, egy négy hónapos jogi eljárás után hivatalosan is elvált Christine Baumgartnertől, akivel 2004-ben kötött házasságot.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló