Bulvár

Jákob Zoli brutálisan sok pénzt osztogat el – Most bevallotta, mi az oka ennek

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.18 | 10:15

Jákob Zoli szinte két kézzel szórja az adományait a rászorulóknak. Most azt is bevallotta, mi készteti erre.

Jákob Zoltán

Aki valaha is az internetre keveredett, belefuthatott azokba a videókba, amelyek arról szólnak, hogy Jákob Zoli az utcán leszólítva embereket lepi meg őket nagy értékű ajándékokkal. Természetesen ennél tudatosabban is keresi a rászorulókat, akiknek adományokat juttat vagy visz el saját maga – fogalmaz a Blikk Rúzs.

Az adakozás még gyerekkoromból fakad. Kis faluban nőttem fel, és mindent megosztottunk egymással. Nem ismertünk olyan embert, akinek sok vagy kevés volt. Régen is adakoztam, de most, hogy sok pénzem van, jobban látszik. Rájöttem, hogy nemcsak nekem okoz örömömet, hanem azoknak is, akiknek kissé jobbá tehetem az életét. Igyekszem példát mutatni, hátha mások is kedvet kapnak hozzá” – mondta el a Hot!-nak a milliárdos vállalkozó.

Zoli fontos ügyek mellé is beáll. “A legnagyobb mértékű adományomat a Heim Pál Gyermekkórház felé adtam. 5 millió forintot, illetve amikor a rádiók összefogtak az ökumenikus segélyszervezet által a daganatos gyermekek gyógyulását segítő életmentő eszközök beszerzésére, abba is beszálltam ötmillióval” – árulta el a magazinnak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.