Bulvár

Őszintén vallott Herceg Erika: Ezért ért véget a kapcsolata

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.20 | 14:48

Eddig még nem hallott történetet mesélt el az X-faktor egykori mentora.

A kárpátaljai származású énekesnő mentorként sem sokat mesélt a magánéletéről, ám azt tudni lehetett, hogy öt éve él boldog párkapcsolatban egy kazah férfival, aki Svájcban lakik. Erika úgy érzi, végre megtalálta azt a személyt, aki úgy bánik vele, ahogy arra mindig is vágyott. Kiderült azonban, hogy korábban érték már csalódások.

Fotó: RTL

Erika a Story magazinnak mesélt arról, hogy sokkal könnyebben veszi a nehézségeket. Mindig úgy gondolta, minden embernek, aki az életünkbe kerül, szerepe van.

Ha valaki megbántott, az csak azért történt, hogy bölcsebb, tapasztaltabb, erősebb legyek. Volt olyan párom, aki megcsalt, de nem haragszom rá.

Elmondása szerint elfogadta, hogy ő ilyen. A történteket azzal könyvelte el, hogy nekik valamiért találkozniuk kellett.

Ő segített abban, hogy rájöjjek, képtelen vagyok eltűrni a félrelépést, és nem tudom elviselni, ha velem egy férfi tiszteletlen

– vallotta be az előadó. Úgy véli, minden ember, aki az élete szereplője volt, kellett ahhoz, hogy oda jusson, ahol ma van.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy végre van egy olyan párom, aki tisztel és szeret, aki a tenyerén hordoz, és maximálisan úriemberként viselkedik velem

Forrás: Blikk


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló