Sztárok

Curtis és Majka ismét szembekerültek!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.21 | 19:05

Curtist a TV2 többször is próbálta átcsábítani az RTL-től, de a zenész mindegyik ajánlatot visszautasította. Egyetlen műsor volt, amin elgondolkodott, de annak a feltételeiben nem tudtak megegyezni a csatornával. Most pedig Majka váltotta őt az RTL-nél...

Miután a Tv2 húzóneve, Majka átszerződött az RTL-hez, sokan találgatni kezdtek, hogy vajon lesz-e fordított irányú válaszlépés, azaz Curtis – akinek nem túl rózsás viszonyban van Majkával – leszerződik-e a Tv2-höz. Minderre a választ a péntek esti Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban kaphattuk meg, ahol Curtis végre felfedte a lapjait. A műsor készítésébe betekintő Blikk megírta, hogy Curtis tárgyalt ugyan a TV2-vel, de a legtöbb ajánlatot visszautasította, mert nem érezte volna jól magát a felajánlott műsorokban.

Fotó: TV2

Egyetlen produkció volt, amit elvállalt volna: a Megasztár. A zenész elárulta, hogy már az anyagiakról tárgyaltak, de végül nem tudtak megegyezni. A rapper állítása szerint az ő elképzeléséhez képest sokkal kevesebbet ajánlottak. „Már azt beszéltük, hogy mi lesz a matek. Aztán egyszer csak már nem volt ott, lehet, hogy valaki megfúrt… Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó e-mail-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot, ők pedig egyet vagy kettőt, az nagyon messze van.”

Curtis azt is bevallotta: megviselte, hogy az RTL idén nem számol vele. Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy korrektek voltak vele: Majka szerződtetése előtt két órával ugyanis felhívták, mert azt szerették volna, ha nem az újságból tudja meg a hírt. Curtis állítja, hogy nincs benne tüske, csak furcsállja a dolgot. „Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről, és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.