Celeb

Itt az X-Faktor negyedik mentora! Nagy meglepetés!

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.24 | 20:40

Majka, Gáspár Laci és Valkusz Milán mellett, egy nő is helyet foglal az idei zsűriben!

Az X-Faktor mentorai közül csak Gáspár Laci maradt meg az előző szezonokból. Az RTL csatorna azonban minden erejével igyekszik felkelteni a figyelmet: nemrégiben kiderült, hogy Majka és Valkusz Milán is csatlakozik a zsűrihez, ami újabb izgalmat visz a műsorba. Majka az első X-Faktor szezonjára gyúr, de már jelentős tapasztalattal rendelkezik a TV2 háza tájáról. Az X-Faktorban is hasonló sikereket céloz meg, és még az is előfordulhat, hogy a jövőben a műsor meghatározó személyisége lesz, a többi ismert arc mellett

Fotó: Tóth Andi / Internet

A Curtisre számító rajongók talán kissé csalódottak lehetnek, hiszen a rapper nem szerepel az X-Faktor mentorai között, és úgy tűnik, a Megasztárban sem fog feltűnni. Valkusz Milán váratlan bejelentése azonban igazi meglepetés volt, kevesen számítottak rá, és a választását illetően vegyesek a vélemények: néhányan nem értenek egyet a döntéssel.

Az X-Faktor új évadában a negyedik mentor személye már nem rejtély: a RTL Fókusz műsorában lehullt a lepel, és kiderült, hogy a csapat női tagja Tóth Andi lesz. A korábbi találgatások során több név is felmerült, mint például Mihályfi Luca és Puskás-Dallos Bogi, de végül Andi kapta meg a mentor szerepét.

Andi egy interjúban az RTL-nek kifejtette, hogy nagyon várja a visszatérést, és külön öröm számára, hogy Majka is a mentorok között van. Úgy véli, hogy a rapper jelenleg a zeneipar csúcsán van.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló