Bulvár

Margot Robbie felpofozta Leonardo DiCapriót

  • Szerző:nuus
  • 2017.04.24 | 19:18

A Wall Street farkasa című film meghallgatását nem fogják gyorsan elfelejteni a résztvevők, Margot Robbie ugyanis annyira szerette volna a szerepet, hogy valami emlékezeteset akart produkálni. Hát sikerült is neki.

Az egészről maga Martin Scorsese, a film rendezője számolt be a Time magazinnak, mint kiderült, a pofon sehol sem szerepelt a forgatókönyvben. Bár a castingon azonnal meghűlt mindenkiben a vér, miután a színésznő lekevert egyet DiCapriónak, de mivel végül Robbie kapta meg a szerepet, valószínűleg hatásos volt a hirtelen jött ötlet.

Azon agyaltam, hogy konkrétan 30 másodpercem van arra, hogy valami maradandót alkossak ebben a szobában, vagy sosem fedeznek fel. Ilyen esély csak egyszer adatik meg az életben, úgyhogy elkezdtem ordítani. Ő pedig szintén kiabált velem. Félelmetes volt, alig bírtam vele lépést tartani

– mesélte Margot Robbie.

A jelenet végén oda kellett volna hajolnom hozzá, hogy megcsókoljam. Közel mentem hozzá, és az jutott eszembe, hogy ez az egyetlen alkalmam arra, hogy csókolózzak Leonardo DiCaprióval. De gondoltam egyet, és ehelyett pofonvágtam, majd az arcába üvöltöttem, hogy bassza meg. Síri csend volt a szobában, én pedig teljesen lefagytam.

Ennek ellenére a meglepetésből kijózanodó DiCaprio és Scorsese is zseniálisnak találta a húzást, így Robbie meg is kapta a hőn áhított szerepet. Íme egy részlet a filmből, ami tökéletesen illusztrálja, mi zajlott a szereplőválogatáson:

The Wolf of Wall Street Red Band Clip – Water Fight (HD) Leonardo DiCaprio, Margot Robbie

http://www.joblo.com – “The Wolf of Wall Street” Red Band Clip – Water Fight (HD) Leonardo DiCaprio, Margot Robbie A New York stockbroker refuses to cooperate in a large securities fraud case involving corruption on Wall Street, corporate banking world and mob infiltration.

Fotó: Getty Images / Ian Gavan


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.