Sztárok

Király Viktor és felesége már ügyvédet fogadtak

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.27 | 17:35

Ketten hozták vissza a sírból a kapcsolatukat

Király Viktor és felesége se vele, se nélküle kapcsolata másfél éven keresztül tartott, végül nem válással, hanem kibéküléssel zárult a történet.
Az énekes a Beköltözve Hajdú Péter legfrissebb adásának felvételén őszintén vallott házasságának erről a nehéz időszakáról – írta a sassy.hu.

Király Viktor a sírból hozta vissza feleségével a kapcsolatukat/Fotó: MTI/Vasvári Tamás

„Úgy is fel lehet fogni, hogy én szúrtam el, mert sokat tettem hozzá, hogy idáig eljutottunk. Rocksztáros életet éltem, voltak időszakok, amikor túlzásba vittem a bulizást, de persze nemcsak ez volt a baj. Anita türelmetlen volt, amitől én is türelmetlen lettem, aztán jött egy gyerek, és én kicsit kirekesztve éreztem magam, nem volt elég feladatom. Rosszul voltam lelkileg, szorongtam”

– magyarázta. Állítása szerint még nehezebb időszak következett számára, mert amikor külön éltek akkor is szeretett volna mindennap beszélni a feleségével, nem akarta, hogy válással végződjön. Anitán pedig úgy érezte, hogy kevesebbet akar vele találkozni. Ahogy teltek-múltak a különtöltött hónapok úgy kezdett komolyabbra fordulni a helyzet

„Eljutottunk addig, hogy mindketten ügyvédet fogadtunk. Olyan volt, mintha sakkoztunk volna”
– szögezte le. Úgy véli, kellett nekik ez a veszélyhelyzet ahhoz, hogy rájöjjenek, mennyire szeretik egymást.

„Ketten hoztuk vissza a sírból a kapcsolatunkat.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló