Bulvár

Meghalt Jerry Springer

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.27 | 17:59

A The Jerry Springer Show műsorvezetője 79 éves volt.

Az amerikai tévé történet egyik legbefolyásosabb és legvitatottabb alakja, Jerry Springer hetvenkilenc éves korában elhunyt – írja a TMZ.

A tévés rövid ideje volt beteg

és csütörtökön reggel, chicagói otthonában halt meg. A lap úgy tudja, néhány hónapja hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak nála, és ezen a héten rosszabbra fordult az állapota. Jerry Springer 27 éven át vezette a The Jerry Springer Show című nagysikerű talk show-t, amelyben a vendégek gyakran ordibálásig fajuló vitákba keveredtek.

 

Volt székdobálás és verekedés is,

miközben a közönség a műsorvezető nevét skandálta. Aműsorból sok elemet átvett a Mónika show, a Balázs show és Joshi Bharat talk show-ja is. Az eleinte politikai kérdésekkel foglalkozó műsor 1991-es indulása után hatalmas siker lett. A 90-es évek végén, hogy több városban még Oprah Winfrey műsorát is megelőzte,

alkalmanként 12 millióan nézték.

2018-ban került le a műsorról. Springer a tévézés előtt politikus volt: bár 1970-ben nem jutott be az amerikai kongresszusba, 1971-ben beválasztották Cincinnati városi tanácsába, majd 1977-től egy évig a város polgármestere volt.

Elhunyt a népszerű amerikai tévés, Chuy Bravo


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.