Bulvár

Borbás Marcsi: “Nem bírok kiszállni a mókuskerékből”

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.30 | 13:45

Az 56 éves Borbás Marcsi őszintén beszél a kiégésről, a változókorról és a vidéki élet vágyáról.

Fotó: Borbás Marcsi Facebook-oldala

Borbás Marcsi ma ünnepli 56. születésnapját. A wmn.hu-nak adott interjújában elmondja, bármennyire is szeretne, nem tud kiszállni a mókuskerékből. Sokat gondolkodik azon, hogy megéri-e ennyit küszködni, miközben az igazán fontos dolgokra kevés idő marad.

Marcsi elárulja, hogy a munkatársai iránti elkötelezettség tartja őt a mókuskerékben. “Nagyon-nagyon régóta dolgozunk együtt. Ez tényleg tizenéves csapat. Hihetetlenül értékes emberek, óriási munkabírással és szaktudással. Őket nem vagyok képes elengedni.”

Azonban a folyamatos munka kihívást jelent.

“Mindig elhatározom, hogy kevesebbet fogok dolgozni. És nem arról van szó, hogy háromnapos munkahetet szeretnék, hanem, mondjuk, egy szabad hétvégét legalább.”

A változókor is érezteti hatását Marcsi életében. Azt érzi, mintha már csak arra lenne jó, hogy még dolgozzon. Az örömök hiányoznak.

Emellett a mai világban egyre kevesebb bókot kapnak a nők, ami Marcsi szerint sérti a nőiességet. “Aki képes arra, hogy kiálljon az emberek elé, és akár a képernyőn keresztül is magabiztosan beszéljen, abban van egy kis exhibicionizmus, és több visszajelzést igényel. Ebből tud újra építkezni. Ha nem jön visszajelzés, akkor sokkal nehezebb.”

Marcsi a vidéki élet vágyát is kifejezi. “Szerényebben is lehet élni. Nyugodtan, szépen éltek abban a kis házban. Esténként a barátokkal, rokonokkal találkoztak, jöttek hozzánk, mi mentünk hozzájuk, kártyázni, névnapot köszönteni. Napközben keményen dolgoztak. És nem vágytak különleges karórákra, utazásokra, évszakonként egy új ruhakollekcióra…”

Bár Marcsi nem tud kiszállni a mókuskerékből, tudatosan törekszik arra, hogy egyensúlyt teremtsen az élete különböző területei között. “Most már igyekszem tudatosan vállalni olyan szerepeket, feladatokat, meghívásokat, amelyekben nagy társaságban lehet.”

Marcsi inspiráló példa arra, hogy hogyan lehet sikeres karriert építeni, miközben megőrizzük a kapcsolatot a valódi értékekkel.

A teljes interjú a wmn.hu oldalán elolvasható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló