Sztárok

Shakira megrázó bejelentést tett

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.30 | 19:35

A kolumbiai énekesnő nyíltan beszélt a nehézségekről és a kihívásokról, amelyeket átélt, mióta – bő egy évtized után – különvált párjától, Gerard Piquétől.

A latin szupersztár elárulta, hogy hisz-e még a szerelemben. “Mélyen, legbelül mindig is úgy gondoltam, hogy egy férj a legfontosabb dolog az életemben… Azt a férfit kerestem, aki olyasmi, mint az apám, akinek gyerekeket szülhetek, és akivel utána lehet tervezgetni, akivel örökké együtt vagyunk… mint a szüleim, akik még mindig annyira szerelmesek! Sok áldozatot hoztam ezért a kapcsolatért. Hűséges voltam. De néha a dolgok nem úgy mennek, ahogy tervezzünk. Az ember továbblép.”

Bár Shakira úgy említi, hogy volt férje, ő és Piqué hivatalosan sosem voltak házasok – azonban több mint egy évtizeden át együtt voltak – írta az Origo.

“Nem mondhatom, hogy nem hiszek a szerelemben, mert látom a szüleim példáját ötven együtt töltött év után; hogy egymás szemébe néznek, fogják egymás kezét, és nem tudnak külön élni egymástól” – mondta a popsztár.

“Tanúja voltam én is a szerelemnek, csak én magam nem voltam ilyen szerencsés. A monogámia egy utópia. De a rajongóim, a gyerekeim és az igaz barátaim szeretetükkel kárpótolnak. Oscar Wilde azt mondta, hogy a barátság a szeretet legtisztább formája, és szerintem ez igaz… ráadásul tovább tart, legalábbis az én tapasztalatom szerint. Az én kapcsolatom 12 évig tartott, de a barátaim egy életen át ott lesznek. Amikor jöttek a nehézségek, akkor tanultam meg, hogy milyen igazán fontos a barátság” – jegyezte meg.

Shakira és gyerekei apja közel 12 évig éltek együtt, azonban sosem házasodtak össze. 2010-ben találkoztak először egy videoklip-forgatáson, amit az akkori labdarúgó-világbajnokság hivatalos dalához készítettek, amit Shakira énekelt. Bár kapcsolatuk harmonikusnak tűnt a korkülönbség ellenére is, végül csúnya véget ért a románc.

Az énekesnőt a szakítás óta több férfivel is hírbe hozták, például Tom Cruise-szal,  Lewis Hamiltonnal, vagy legutóbb Julian Edelman amerikaifutball-játékossal, de úgy tűnik, hogy egyik pletyka sem bizonyult igaznak, ugyanis Shakira egy sármos brit színész, Lucien Laviscount oldalán találta meg újra a szerelmet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.