Bulvár

A magyar lány elárulta, hogyan kezdett pornózni – édesanyja kísérte el a castingra

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.03 | 14:18

Kiara Lord magyar pornószínésznő Lakatos Levente vendége volt, ahol kitértek többek között arra is, hogy hogyan kezdett bele a felnőttfilmezésbe.

Lakatos Levente/YouTube

Lakatos Levente egy órát beszélgetett a 29 éves Kiara Lorddal, aki elmondta, hogy 2013-14 környékén írt rá egy férfi azzal a felütéssel, hogy van-e kedve modellkedni. Kiara már akkor sejtette, hogy itt igazából felnőttfilmezésről van szó. Először visszautasította a “modellkedést”, de több üzenetváltás után végül úgy döntött, hogy elmegy, és leül az illetővel beszélni. Ott már egyértelmű volt, hogy pornózásról volt szó.

Ott már elég nyersen volt tálalva, nem volt nagy köntörfalazás, sokkoló is volt, de a végén úgy döntöttem, hogy szeretném kipróbálni.

– mondta Kiara. Azt is hozzátette, hogy akkorra már eléggé unta az egyetemet, és szeretett volna valami izgalmasat kipróbálni, illetve a pénz is vonzó volt neki.

Először szeretett volna egyedül a kamera elé állni, esetleg egy másik lánnyal, de végül úgy alakult, hogy egy férfival szexelt az első forgatásán.

Az interjú során arra is fény derült, hogy a castingra elkísérte az édesanyja, de természetesen nem ment be vele, hanem megvárta a parkban. Az anyja egyébként már az elejétől fogva támogatta, de óvatosságra intette. Az apja torkán kicsit nehezebb volt lenyomni a dolgot, de ő is elfogadta.

Kiara először egy barátnőjénél látott pornófilmet még tinikorában, egy ottalvás alkalmával. Ekkor a barátnője elaludt, ő pedig késő este nézte a tévét, ekkor botlott bele először a pornóba.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló