Celeb

Nyáron akár otthon is lehet: Lagzi Lajcsit hamarosan kiengedik a börtönből

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.06 | 20:12

Galambos Lajos trombitaművész jó eséllyel hamarosan kiszabadulhat a börtönből, és a büntetése hátralékát házi, vagyis reintegrációs őrizetben töltheti. A kérelem benyújtva, a bíróságnak kell döntenie, de ha minden rendben megy, Lajcsi a nyár közepén már otthon lehet a boldogasszonypusztai birtokán.

Galambos Lajos a Partizán műsorában Fotó: Youtube

Pontosan nem tudni, meddig kell még a rácsok mögött maradnia Galambos Lajosnak, ám egy dolog biztos: az utolsó, nagyon fontos lépést is megtették a szabadulása érdekében. Az ügyvédje ugyanis beadta bíróságra a reintegrációs őrizet iránti kérelmet – közölte a Blikk.

Dr. Csontos Zsolt ügyvéd elmondta, hogy Lajcsi hangulata egyre jobb, és nagyon várja a szabadulást. A reintegrációs őrizet 10 hónapig tart majd, ezalatt Lajcsinak nyomkövetőt kell viselnie, de bizonyos időkre elhagyhatja majd a lakhelyét, például vásárolni vagy ha orvoshoz megy.

A trombitaművész 2023 áprilisában vonult be a baracskai börtönbe, miután jogerős ítélet született ellene víz-, gáz- és áramlopás vádjában. A 3 év 6 hónapos büntetésből eddig 14 hónapot töltött le.

Ha a bíróság jóváhagyja a reintegrációs őrizetet, Lajcsi nem csak a börtön falai mögött töltött időtől, de a börtönkórházi körülményektől is megszabadulhat, és a szükséges műtéteket is otthon végezhetik el rajta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló