Bulvár

“A ti nyomorúságtokon nevetek, megcsúfollak” – Alekosz keményen üzent és médiacsendőrnek nevezte ki magát

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.11 | 17:18

Figyeli, fürkészi a sunyi visszaszivárgókat, és ha kell, akkor ismét közbeavatkozik.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Pesti TV és a Pestisracok.hu hamarosan megszűnhet, hiszen nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, illetve profitot sem termelt, csupán veszteséget.

Az egykori villalakó Facebook oldalán számolt be arról, hogy pár hete levelet írt az ORTT-nek, amiben kérte a hatóságot, hogy haladéktalanul szüntesse be a Pesti TV-nek hívott gyalázattévé sugárzását.

2022. július 10-én 24.00-kor a luciferi Tv-nek vége! Megszűnik a rasszizmus, az antiszemitizmus, nem nevezik többet komcsikeltetőnek az ELTÉT, nem lesz cincogó komcsi kisegér Dobrev Klára.

– jegyezte meg, majd hozzátette azt is, hogy az a tény, hogy a hatóság közbelépett és határozott intézkedést hozott, visszaállította számára a demokráciát. Súlyosan züllesztő, káros és demoralizáló volt már a cikicsatorna.

Minden vezető, szerkesztő és műsorvezető, akinek bármi köze is volt a csatornához, az szégyenfolt a Magyar Televíziózás világában.

Ezek a emberek szégyenkezve bújjanak el, nincs bocsánat, tette hozzá, és örül annak, hogy:

A Hitlertévének, vége. A Goebbelsi propagandának vége. Legalábbis egy ideig. Figyelem fürkészem a sunyi visszaszivárgókat, és ha kell, akkor ismét közbeavatkozom. Neszteknékteklibernyákok

Mert szerinte akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám az; és annak száma hatszázhatvanhat. Idézte a Jelenések könyve. 13.18-at Nagy Alekosz, aki magára csak médiacsendőrként tekint.

Én is a ti nyomorúságtokon nevetek, megcsúfollak mikor eljő az, amitől féltek.

– tette hozzá a Példabeszédek. 1.26-ból.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.