Bulvár

Tényleg chip kerül a bőrünkbe az oltással – az amerikai Hírcsárda cikkét osztják tényként az antivaxxerek

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.14 | 12:18

Futótűzként terjed a hazai oltásellenesek körében is az amerikai Hírcsárda egy szatirikus cikkének kivonata, miszerint a Microsoft által legyártott mikrochip kerül a bőr alá az oltással.

A még április első hetében született írás azzal indít, hogy maga a Pfizer jelentette be hivatalos honlapján, hogy mostantól új oltásfrissítésük részeként egy olyan microchip kerül a bőr alá, amely a mellékhatásokat hivatott csökkenteni, de mellesleg a testhő szabályozásra és “covid-vírusok összehúzására” is képes, bármit is jelentsen az utóbbi. Emellett az új chip arra inspirálja hordozóit, hogy inkább Microsoft-termékeket vásároljanak az Apple helyett – itt azért már gyanakodhattak volna az “ébredezők”.

A cikkben “megszólal” a Microsoft vezérigazgatója, Satya Nadella is, és szó esik arról, hogy a Moderna hasonló összefogásra készül az Apple-lel karöltve (mi csak bízunk benne, hogy akkor már a Huawei vagy a Xiaomi is szövetkezik a Sinopharmmal és a Sinovackal, haha). Az írás azóta több ezer megosztást ért el, és több tízezren alternatív hírcsatornákról is megosztották, mint az emberiséget veszélyeztető tényt, amit csak tudatossággal lehet megállítani.

A nagy tudatosságban a megosztóknak nem tűnt fel, hogy az amerikai Hírcsárda oldalán olyan egyéb cikkek szerepelnek, hogy az Amerikai Gyógyszerhatóság kéri, hogy ezentúl tegyünk sebészmaszkot a bevásárlókosarunkra, hogy Melinda Gates azért válik, mert unta, hogy csecsemőhúst kell ennie hétköznapokon is, vagy épp megszűnt a bitcoin, mert Elon Musk elveszítette a pénztárcáját.



Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.