Sztárok

Gregor Bernadett bevallotta, hogy nevet változtatott – így hívták

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.16 | 15:30

Négy éves korában keresztelték át Gregor Bernadettet. Születése után ugyanis Györgyi Zitaként anyakönyvezték. A színésznő elmesélte, hogy édesapja operaénekes kollégájának javasolta a névváltoztatást.

Kamerák előtt vallotta be Gregor Bernadett, hogy egy teljesen másik néven anyakönyvezték – írja a blikk.hu. A színésznő életét huszonéves kora óta követhette a nyilvánosság, ám az utóbbi időben egyre ritkábban nyilatkozik. Most azonban egy gyerekkori titkot árult el magáról: valójában nem ezen a néven született, hanem Györgyi Zitaként anyakönyvezték. A szülei végül négyéves korában döntöttek úgy, hogy átkeresztelik. Ennek okáról a Névjegyek című műsorban beszélt.

Gregor Bernadettnek négy éves korában megváltoztatták a szülei a nevét. Korábban Györgyi Zitának hívták/Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

„Édesapám viccesen valamiért Bernátnak szólította anyukámat, engem pedig kis Bernátnak hívtak, s arra nem is hallgattam, hogy Györgyi. Édesapám egyik operaénekes kollégájának felesége javasolta: egyszerűbb lenne, ha Bernadettre változtatnák a nevem”

-mesélte a színésznő.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló