Bulvár

Mi a f*szt keresel itt, te bűnöző?! Durván kiakadt a Viszkis

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.18 | 12:18

Úgy érzi, hogy nem akarják ott látni árulni a kofák, de a szemébe ezt senki nem mondta, csak éreztetik vele állítása szerint.

Ambrus Attila évek óta jó útra tért, miután letöltötte a 90-es években elkövetett bankrablásai miatt kirótt büntetését, sőt, a börtönben kitanulta a keramikus szakmát, azóta is ebben tevékenykedik, az ország piacait járja portékáival.

Arról nyilatkozott Veresegyházon, hogy bár a munkáit örömmel látják a termelői piacokon, úgy érzi, egyre több helyen nem kedvelik őt, a kofák nem nézik jó szemmel, hogy egy ismert ember áll a pult mögött.

Ambrusnak emellett leginkább a szelfikérésekből van már elege, ahogy a lapnak megjegyezte,

ha egyszer embert ölök, az a szelfik miatt lesz! Volt olyan nap, amikor 1400-an kértek tőlem…

– magyarázta, de amúgy sosem utasítja el ezt a kérést.

A helyi kofák hozzáállásával kapcsolatban a következőket nyilatkozta:

Tíz éve ezt csinálom, bejártam fél Európát, azt mondhatom, hogy szinte az ország minden termelői piacán árultam már, de soha olyan erős ellenszenvet nem tapasztaltam, mint ami itt Veresegyházon fogad. (…) Úgy érzem, hogy egyre inkább háttérbe szorulok. Ha ez így megy tovább, a Polgármesteri Hivatalhoz fordulok! Nem a szervezőkkel és nem is a piacfelügyelőkkel van gond. Úgy érzem, a többi árus arra hajt, hogy kitúrjon, mert mindig elhajtanak az asztaltól. Egyértelműen érezhető a feszültség, amikor megjelenek és elkezdek kipakolni. Sokan nem tudják, de mivel sok időt töltöttem magánzárkában, nagyon éles a hallásom, gyakran hallom, hogy: Mi a f*szt keresel itt, te bűnöző?!

– magyarázta Ambrus Attila.

Aki azt is hozzátette, hogy szerinte az lenne a legjobb, ha elé állnának és a szemébe mondanák, hogy takarodjon onnan, de ahhoz túl gyávák. Ő nem mond semmit, mert úgy gondolja, jobb a békesség.

Nem tettem semmi rosszat, nem mentem be a bankba és nem loptam el a pénztárcájukat sem.

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló