Bulvár

Kiderült, ki akarja kicsinálni Ambrus Attilát

  • Szerző:nuus
  • 2021.05.19 | 15:48

Az illetővel már többeknek meggyűlt a baja a környéken, most Ambrus Attila került a célkeresztjébe.

Ambrus Attila úgy érzi, nem kívánt személy lett a veresegyházi termelői piacon, többen is el akarják lehetetleníteni őt. „Nem bóvlit árulok és eladni is tudok.

Tíz éve ezt csinálom, bejártam fél Európát,

azt mondhatom, hogy szinte az ország minden termelői piacán árultam már, de soha olyan erős ellenszenvet nem tapasztaltam, mint ami itt Veresegyházon fogad. Úgy érzem, hogy egyre inkább háttérbe szorulok. Ha ez így megy tovább, a Polgármesteri Hivatalhoz fordulok! Nem a szervezőkkel és nem is a piacfelügyelőkkel van gond. Úgy érzem, a többi árus arra hajt, hogy kitúrjon, mert mindig elhajtanak az asztaltól. Egyértelműen érezhető a feszültség, amikor megjelenek és elkezdek kipakolni” – panaszkodott a Viszkis. Egy bennfentes piacozó ezután az nlc-nek mesélte el,

ki és miért akarja elüldözni Ambrus Attila fazekasstandját

a veresegyházi termelői piacról. Ahogy a lapnak megfogalmazta: „tudom, ki kezdett el mindenfélét terjeszteni Ambrus Attiláról”.

„Sokan árulnak itt, de ez akkor is egy zárt közösség, nem szívesen engednek ide be bárkit, hiába egy nyilvános piac, ahol helypénzért és az alapvető szabályok betartásával bárki árusíthat. Ambrus Attila egy ideje már az árusok sorát gyarapítja,  nem is tudom, mikor jelent meg itt először. Legalábbis én nem őt figyelgetem. Amikor a közelében árultam, láttam, hogy kedves, udvarias, maximálisan odafigyel a vásárlóira. A konfliktus valamikor tavasszal kezdődött, és ő semmi rosszat nem csinált.

Egyszer csak elkezdték levegőnek nézni

– volt, hogy le is köpték – olyan árusok is, akiknek korábban semmi bajuk nem volt vele, hisz ő is csak egy árus a sok közül. Valamikor az év elején bukkant fel itt egy furcsa ember, akiről azóta megtudtam, hogy országosan is ismert netes bajkeverő. Sokan csak nagy sétálóként ismerik. Gödöllőn él, ahol saját telkén berendezett egy miniállamot, saját magát kikiáltva miniszterelnöknek és zaklatja a szomszédait, a gödöllői önkormányzatnak is volt már vele problémája. Ez az ember rendszeres látogatója a piacnak. Hol árus, hol vásárló. Vásárolni nem nagyon szoktak tőle, mert bóvlikat árusít, főleg női fehérneműket. Vásárlóként viszont van, hogy felvásárol egy fél standot.

Ez az ember kezdett el mindenfélét terjeszteni

Ambrus Attiláról még év elején. Azt terjeszti, hogy az elrabolt pénz egy jelentős részét elrejthette és a börtönből szabadulva abból vásárolt házat, alapított vállalkozást és a feleségét is úgy vette Kárpátalján. Kétségbe vonja szaktudását és iskolai végzettségét. Szerinte kizárt, hogy valaki felnőtt fejjel a börtönben leérettségizzen és lediplomázzon. Kerámiáit szerinte nem is ő készíti. Egyszóval megmérgezte itt a légkört! És nemcsak Ambrus Attila itt a célpont, hanem a helyi politikai ellenzék is. Meglátása szerint a helyi Momentum csábította ide Ambrus Attilát.

Korábban elképzelhetetlen volt itt a balhé,

újabban kéthetente hallani ordítozást és a rendőrség is egyre nagyobb létszámmal van jelen. Ha van valamilyen ellenzéki aláírásgyűjtés, ez az ember mindig megjelenik és jelenetet rendez. Magam részéről semmi bajom Ambrus Attilával és szívesen látom a piacon.”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.