Bulvár

Zámbó Árpy teljesen lesokkolódott, amikor megpillantotta Jimmyt: “Beléptünk, és egyszer csak itt volt életnagyságban előttünk”

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.24 | 14:18
  • trendindex: 2

Május 25-én megnyitja kapuit a nyilvánosságnak a budapesti Madame Tussauds múzeum, ahol magyar hírességek is helyet kapnak.

Az ezt beharangozó sajtóeseményen kiderült, hogy az 50 viaszfigura egyike nem más, mint Zámbó Jimmy. A Zámbó család tagjai megilletődve vettek részt az eseményen – írja a Bors.hu.

Fotó: TV2

Eltelt 23 év, mi fotókból, emlékekből idézzük fel az arcát. Beléptünk, és egyszer csak itt volt életnagyságban előttünk.

Megfőztem egy középkori receptet – mutatom is az eredményt!


 

Zámbó Árpy meghatódva mesélte, nagyon büszkék, meghatározó pillanat volt ez a számukra, hogy a testvére benne van egy világhírű múzeum kiemelt helyén.

Köszönjük az alkotóknak, akik sokat fáradoztak, hogy megformázzák ezt a szobrot. Összességében nem rossz, de én más szemszögből nézem. Eg- két vonás szerintem nagyon hajaz rá, de mégsem jön vissza teljesen az a kép, ahogyan én emlékszem a bátyámra. Miért hazudjak? Mindenesetre nagyon szépen sikerült és egy méltó emléket állít Jimmynek


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló