Sztárok

Azahriah százmilliókat keresett a legutóbbi koncertsorozatával – nem akarja elszerencsejátékozni

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.27 | 11:30

Azahriah három nap alatt körülbelül 300 millió forintot tehet el tisztán, melyet az előadó már nem is tud csak úgy egyszerűen elkölteni. Állítása szerint a legnagyobb luxust az anyagi szabadság és biztonság jelenti.

Azahriah néven megismert zenész milliókat kaszálhat a tripla telt házas koncertsorozatával, mely péntektől vasárnapig tartott a Puskás Arénában. A 22 éves előadónak a legnagyobb luxust mégis az anyagi szabadság és a biztonság jelenti – írja a penzcentrum.hu. Elmondása szerint olyan hatalmas összegről van szó, amit már nem nagyon tud mire elkölteni.

Azahriah elárulta, mire költi azokat a százmilliókat, melyeket a koncertjei után kap/Fotó: MTI/Vasvári Tamás

A fiatal előadóművésznek a robbanásszerű sikere miatt gyorsan meg kellett tanulnia bánni a pénzével. A sztár a Friderikusz Podcastban mesélt arról, hogyan viszonyul a pénzhez, és mire fogja költeni.

„Ezek már olyan összegek igazából, hogy nem is nagyon találnék már impulzust abban, hogy ezt elköltsem. Max ha szerencsejátékoznék vagy valami végtelen pénz nyelőcsőben találnám meg az élvezetemet, akkor biztos, hogy el tudnám költeni. Egyébként ez nekem olyan mennyiségű pénz – nyilván meg se közelíti az igazi gazdagokat, de – ez annyi, hogy én ezt nem tudom már mire költeni”

-szögezte le a zenész. Vásárolt már drága gitárokat, ruhákat, cipőket, és az életszínvonalának fenntartására költ rendszeresen.

A pénzkezeléssel kapcsolatban menedzserei is adtak neki tanácsokat.

„Ők mondták nekem, hogy van az állampapír, meg hogy a lakás biztos pontot fog nyújtani az életben”

– emlékezett vissza a fiatal énekes. A legnagyobb luxust számára mégis az anyagi szabadság és a biztonság jelenti.El szeretne utazni Kínába és azt is bármikor megteheti ha például valamelyik családtagja megbetegszik, a legjobb egészségügyi ellátást biztosítsa neki.

A blikk.hu korábban egy koncertszervező szakember segítségével megtudták: a tripla telt házas Puskás Aréna-koncersorozaton Azahriah legalább 300 millió forintotkaszálhat.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló