Bulvár

Járai Máté szerint a megcsalásnak nem kéne szakító oknak lennie

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.30 | 09:48

Régóta nem titok, hogy Járai Máté és felesége, Járai Kíra nyitott házasságban élnek.

Fotó: RTL

Számukra a félrelépés nem ok a szakításra. A Blikk most arról kérdezte Járai Mátét, hogy mit gondol a poliamoriáról, lehet-e több emberbe egyszerre szerelmesnek lenni?

Sokféle dologban akarok hinni és el tudom képzelni, hogy működőképes lehet egy olyan viszony, ahol több ember keresztbe szereti egymást. Magam is irigykedve nézem a poliamor kapcsolatokat, ám nehezen tudom elképzelni, hogy így éljek, mert szeretem az állandóságot, és nem tudom, képes lennék-e egyszerre több emberhez ragaszkodni hosszútávon. A Kírával való kapcsolatom alatt velem is előfordult kétszer, hogy érzelmileg érintett lettem valaki által, de ott nem hosszan tartó állapotról volt szó, és végeredményben megerősített abban, hogy mennyire szeretem a feleségemet.

Járai a féltékenységről is beszélt, ami szerint egy bizonyos szintig teljesen egészséges. Úgy véli, egyedül arra kell odafigyelni, hogy ez ne billenjen át az abnormalitásba.

Ha mégis megtörténik, az nagyban megnehezíti az életet. Ezt folyamatos önvizsgálattal lehet kiküszöbölni egy kapcsolaton belül.

Járai Máté szerint a monogámia téves elvárás a mai világban,

önzőség a párunkat a saját tulajdonunknak tekinteni. Szerintem a megcsalásnak nem kéne szakító oknak lennie, hiszen majdnem mindent meg lehet beszélni egy kapcsolaton belül.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Bulvár
Meghalt Szirtes András
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 29.