Bulvár

Durva szextitkáról számolt be a Cápák között egyik cápája

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.02 | 08:18

Moldován András őszintén beszélt fiatalkori merevedési zavar problémájáról.

Moldován András TikTok-oldalán válaszolt meglepően őszintét merevedési zavar témában annak a követőjének, aki élete legnagyobb elakadásáról kérdezte. A gond ott kezdődött, hogy Moldován nagyon szerelmes volt a lányba.

„Egyszer volt átmeneti merevedési zavarom.

Az történt, képzeljétek el, hogy annyira szerettem egy lányt, olyan nagyon szerelmes voltam, hogy nem tudtam vele szeretkezni. Először persze nem értettem az egészből egy szót sem, de aztán sokat gondolkodtam, és rájöttem, hogy ez a megoldás. És persze nem úgy lábaltam ki a dologból, hogy már kevésbé szerettem, ugyanannyira szerettem, csak beszéltünk róla.

Így, hogy beszéltünk róla, minden sokkal könnyebb volt.

@moldovanandrasofficial Válasz @VállalkozásTémák részére Amiről senki nem mer beszélni, de sok mindenkiben benne van. Nyíltan és őszintén. #moldovánandrás #őszinteség ♬ Nirvana

Szerintem minden, amiről tudtok beszélni, azt meg is tudjátok oldani” – mondta a Cápa a videóban. Moldován célja a vallomással gátak átszakítása volt a hasonló tabutémákkal kapcsolatban: szerinte fontos, hogy nyíltan merjünk beszélni minden témáról.

Ezek a gyógyszerek merevedési zavart okoznak


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló